affectus°                                 

training    coaching    interim management

Affectus

 

Affectus is een samenwerkingsverband van ervaren business mensen. Afhankelijk van de vraagstelling werkt Affectus samen met een aantal gerenommeerde, ervaren coaches en trainers. Een ieder heeft meer dan 25 jaar ervaring binnen een professionele werkomgeving. Vandaar dat een ieder van Affectus de 40 gepasseerd is.

 

Stuk voor stuk zijn het specialisten op hun vakgebied. Dat kan bijvoorbeeld zijn logistiek, inkoop, finance, HR of algemeen management. Als manager stonden bij hen de thema’s ‘ontwikkelen van business’ en ‘verandering’ steeds centraal. Tijdens deze processen raakten zij geïnteresseerd in het creëren van effectieve bewegingen in organisaties. Wat maakt dat de ene organisatie wel succesvol is en de andere niet? Veel is terug te voeren op communicatie en samenwerking. Het verkrijgen van inzicht en het begeleiden van managers en teams werd de missie van Affectus.

 

Hun ervaring om ‘met de voeten in de modder te staan’ heeft hen geïnspireerd tot de huidige ontwikkelde programma’s en invalshoeken. Bij de aanpak van Affectus maken we gebruik van onze diversiteit aan achtergronden en invalshoeken en laten die aansluiten bij de klant als mens en bij de vraagstelling.

 

Bij Affectus vind u uw 'business friend'.

 

 

 

<contact>

 

referenties