affectus                                  

training    coaching    interim management

Onze producten

 

Wij leveren uitsluitend maatwerk. Dat betekent dat we gezamenlijk met u een pakket kunnen ontwikkelen wat aansluit op uw situatie en behoefte. De uitgangspunten, zoals omschreven bij onze werkwijze, vormen daarbij de basis.

 

Onze trainingen & workshops richten zich op het activeren, stimuleren en ontwikkelen van persoonlijke vaardigheden. Daarnaast geven wij ook invulling aan onze visie; Anders kijken, ervaren en doen. Wij zien training als een dynamisch groepsproces met een goede balans tussen bewustwording, kennisoverdracht en interactie.

 

Onze coaching is gericht op het beter functioneren van uzelf of uw medewerkers. Daarnaast richten wij onze aandacht op bewustwording en verruiming van de zienswijze.

 

In teamwork gaan we samen met een team aan de slag. Uw medewerkers worden geprikkeld en een spiegel voor gehouden. Onze ervaring is dat nieuwe inzichten, begrip en bewustwording vaak leiden tot meer creativiteit, betere communicatie, een plezierige samenwerking en een loyale werkhouding. Het Excellent Teamwork is een uitgebreid programma wat vanuit de basis werkt aan een optimale teamprestatie en een goed jaarresultaat waarborgt.

 

Enkele producten zijn:

- Communicatievaardigheden voor managers

- Coaching

- Excellent Teamwork

- Verandermanagement

 

<contact>

 

referenties